Kirsin keittiön Kirsi oli löytänyt hyvän kuuloisen ohjeen, jota oli testattava. Ja hyvää tämä olikin. Ennen olen käyttänyt tummuneet banaanit kahvikakkuun, mutta tässä on hyvä vaihtoehto sille. Tulee todella mehevä ja maukas makupala :) Tässä linkki Kirsin ohjeeseen, tein ihan ohjeen mukaan tällä kertaa... ei kun, kuorrutuksen värjäsin keltaiseksi, kun ohjeessa se on valkoista :)
lauantai, 26. huhtikuu 2008
Banaanileivokset
Kirsin keittiön Kirsi oli löytänyt hyvän kuuloisen ohjeen, jota oli testattava. Ja hyvää tämä olikin. Ennen olen käyttänyt tummuneet banaanit kahvikakkuun, mutta tässä on hyvä vaihtoehto sille. Tulee todella mehevä ja maukas makupala :) Tässä linkki Kirsin ohjeeseen, tein ihan ohjeen mukaan tällä kertaa... ei kun, kuorrutuksen värjäsin keltaiseksi, kun ohjeessa se on valkoista :)
Kommentit