476694.jpg

Tällaisen kakun vein tänään jumppaohjaajalle kiitokseksi kevään jumpista. Kokeilein ensimmäistä kertaa pallovuokaa ja ei oikein pysynyt muotissaan kakku. Läsähti täytön jälkeen. (Mitenköhän ne siellä amerikassa täyttää niitä kakkuja, että ne pysyy niin hyvin mallissaan, vai onko niissä täytteitä ollenkaan?)
 Ideat oli vähän lopussa, mutta Wiltonin vuosikirjasta löysin kuvan aurinkokakusta, jolla oli aurinkolasit päässä ja tein sitten sitä mukaillen omani. Välissä on taas vadelmamarmeladia ja kermaa. Päällinen sokericremeä ja lasit ja suu marsipaania.
Mitenköhän paljon kakkua pitäisi kostuttaa, jottei olisi liian kostea, muttei liian kuivakaan? Edellinen kakku jäi vähän kuivaksi ja tämä taas taisi kostua vähän liikaakin. Olen nyt kostutellut Kaarina Roinisen ohjeen mukaan niin, että 4 munan kakkuun tulee noin 1-1,5 dl mehua tms.
Nyt lähden haravoimaan pihaa ja odottamaan yhtä pakettia, joka pitäisi tulla tänään neljän jälkeen, siitä myöhemmin tänään...

476695.jpg