Sateinen päivä piti käyttää heti hyväksi, eli leipomiseen. Tein pellillisen mokkapaloja, mutta niistä en laita kuvaa, koska olen tehnyt samoja ennenkin ja ohje löytyy täältä blogista.
Kopioin jokin aika sitten Chocomum:lta muutaman ohjeen ja nyt tein niistä banaanisuklaakakkua.

691102.jpg

Banaanisuklaakakku:

2 banaania
150 g tummaa suklaata
100 g voita
2 munaa
1 dl sokeria (alkuper. ohj. muscadovia)
4 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia

Soseuta banaanit haarukalla. Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi ja lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää banaanisose.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vielä suklaamurska samaan seokseen ja sekoita taikinavaahdon joukkoon. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (tai silikonivuokaan ilman voiteluita) ja paista 175 asteisessa uunissa noin 40 min. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista. Koristele halutessasi sulalla suklaalla. Itse laitoin tummaa ja valkoista suklaata.

 
Pakko oli jo kakkua vähän maistaa, vaikka pakkaseen olisi tarkoitus se laittaa. Maistui aika voimakkaasti tumma suklaa, mutta oli kyllä hyvää!