1084694.jpg

Tänäpäiväisen nimipäiväni "kunniaksi" tein jo eilen tällaisen After eight-kakun. Enää siitä ei olekaan kuin pieni pala jäljellä, kun keitin nimipäiväkahvit ja -teet  jo eilen. Tänään kun päivä menee taas kynttilöiden merkeissä... :)
Ohjeen tähän makeaan herkkuun bongasin Canelian keittiöstä :)
Tässä omin pikku muutoksin:

After eight-kakku

Pohja:
vajaa paketillinen minttudominokeksejä
n. 50 g voita

Murskaa keksit monitoimikoneessa ja lisää sula voi sekaan. Taputtele seos leivinpaperilla pohjustetun irtovuoan tms pohjalle.

4 liivatelehteä
2,5 dl flora vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g after eight-karkkeja
2 rkl maitoa
0,5 dl vettä tai esim. kahvia

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Sulata after eight karkit mikrossa (sulavat tosi nopeasti, varo polttamasta niitä) ja lisää maito sekaan. Sekoita sula suklaa vispi-juustoseokseen. Kuumenna tilkka vettä tai kahvia ja sulata liivatteet siihen. Lisää hieman jäähtynyt liivateseos juustoseokseen ja sekoita tasaiseksi.
Kaada seos keksipohjan päälle ja peitä kelmulla tms. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Koristeeksi tein silikonimuotilla suklaaorkideoja. Keskellä tummaa ja reunat valkoista suklaata. Keskelle tupsuttelin pronssikimallejauhetta ja suihkautin muös vähän helmiäisspraytä. Koristelussa "matkin" vähän Chocomum:n kakkuja, ne on olleet niin kauniita :)

Tässä siis virtuaalikakkua teille kaikille, olkaa hyvä! Kuvitelkaa vielä kupillinen jouluteetä tai kahvia kakun seuraksi :)

1084692.jpg