Ravintola AnMarin Helmessä tarjottiin vappuna asiakkaille 1-vuotis kakkukahvit.

1241199032_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1241199053_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Toiseen kakkuun marsipaanilevy meni vähän vinoon...)

Kakuissa on 10 munan pohjat, paistoin kulmikkaassa, säädettävässä reunavuoassa niin isot kuin vuoalla on mahdollista tehdä, eli koko uuninpellin kokoisen. Tässä vuoassa on vaan kätevää se, että ei tarvitse tehdä kuin yksi pohja sen sijaan että paistaisi kolme kääretorttulevyä. Kakkusahakin yltää juuri ja juuri leikkaamaan pohjan osiin.

Väliin laitoin mansikkahilloa ja mansikkamoussea. Kostutuksena sekamehua.

Logon maalasin sinisellä värillä marsipaanille, jonka olin sekoittanut yhdestä sinisestä ja yhdestä valkoisesta marsipaanipötköstä.  "Helmen" tein valkoisesta marsipaanista ja suihkin runsaasti helmiäissprayta päälle. Myös muut koristeet on kaikki marsipaania. Reunoilla flora vispiä.

Näistä kakuista tuli aika korkeat, varmaan noin 7-9 cm ja arvioin että yhdestä kakusta saisi noin 50 palaa... pitää joskus oikein laskea, kuinka monta palaa tuon kokoisesta kakusta oikeasti saa.

 

Tein myös ravintolan avajaisiin viime vuonna kakut, mutta jostakin syystä ne on jääneet laittamatta tänne. Tässä kuva vielä siitäkin urakasta Hymy

1241199071_img-d41d8cd98f00b204e9800998e