Hollantilaisen Emilien toiveena oli saada 18-vuotispäivänä valkoiseen puettu Barbiekakku.

(Kuvat on valitettavasti jotain laajakuvamallia, joku oli säädelly kameraa, enkä huomannu sitä kuvatessa )

marraskuu2009%20006_b.jpg

marraskuu2009%20009_b.jpg

 

Barbiekakkua on aina mukava tehdä, mutta joka kerta jokin menee myös pieleen... johtuukohan siitä, että vastaavia kakkuja tulee tehtyä kuitenkin harvoin ja aina tekee vähän eritavalla...

Minullakin oli (taas kerran) hienot visiot kakusta ja sen teosta, mutta ei ne visiot sitten ihan kohdanneet lopputuloksessa Otsan rypistys  (Huonosti onnistuneet kohdat on mm liian matalaksi jäänyt kakku, vaikka sitä kuinka mittailin tekovaiheessa, ja hameen muhkurainen pinta, mä en sitä sokerikreemiä saa koskaan niin tasaisesti, että muhkuroita ei tulisi...)

Mutta olen minä silti ihan suht tyytyväinen lopputulokseen ja kerrankin sai käytettyä marsipaanin ryppyjä hyödyksi Silmänisku Niitä piti kyllä nyt oikein tekemällä tehdä, jotta sai vaikutelman laskoksista hameen helmassa.

Tähän kakkuun tein pohjia tavallisessa kuivakakkuvuoassa, puolipallovuoassa ja taisi siihen vielä tulla kerros ihan pyöreästäkin pohjasta.

Väliin tuli vadelmahilloa ja diplomaattikreemiä. Hame marsipaania, jonka alla sokerikreemi.

Ja tietysti suihkaus helmiäistä pintaan Silmänisku

Ja koska juhlioita oli reilusti tein vielä pyöreän kakun samaan tyyliin, samoilla täytteillä.

marraskuu2009%20019_b.jpg