Piti jo eilen illalla laittaa näitä kuvia, mutta uni otti voiton Hymy

Pääsiäisenä tein myös kinuskikakkuja muutaman. Ja tietenkin silloin kun haluaisi kinuskin onnistuvan, se ei tietenkään onnistu. Ei se nytkään pilalle mennyt, mutta olen parempaakin joskus saanut aikaiseksi.

Tässä ensimmäiset kakut.

huhtikuu2010%20030_b.jpg

 

Kaksi isoa, 8 munan kakkua ja kaksi pyöreää, 6 munan kakkua. Kaikissa sisällä vadelma-omenahillo sekoitus ja diplomaattikreemi rahkalla "maustettuna".

Reunoilla flora vispi pursotukset. Tipu-koristeet on marsipaania.

Kuvissa tuo kinuski näyttää tosi mattapintaiselta ja siltä kuin se olisi imeytynyt kakun sisään, mitä se ei onneksi tehnyt.

 

huhtikuu2010%20041_b.jpg

huhtikuu2010%20050_b.jpg

 

Näissä kakuissa muistaakseni Nolostunut 4 munan pohjat, halk. 26 cm.

Sisällä mustikka-omenahillo ja diplomaattikreemi. Reunoilla laktoositon vispikerma, josta tein myös kinuskin näihin kakkuihin.

En tiedä syytä, mutta minä en saa Valion laktoosittomasta vispikermasta kunnon kinuskia keitettyä. Skånemeijerin laktoosittomasta taas puolestaan onnistuu oikein hyvin.

Koristeet marsipaania, mukana ihan vähän sokerimassaa. Toiveena oli valkoisia liljoja, joissa kevään vihreää väriä lisänä. Niistä tulikin mielestäni todella kivan näköisiä, niin keväisiä Hymy

huhtikuu2010%20056_b.jpg