1426668.jpg

 

Herkullinen täyte kakun väliin. Käytän usein toisena täytteenä marjamoussen kanssa. Tämän kanssa sopii hyvin yhteen myös lemon curd-tahna, jota laitan yleensä ensin kakkupohjalle ohuen kerroksen ja sitten tämä siihen päälle. (Kuvassa valkosuklaarahka suoraan mustikkamoussen päällä)

 

Valkosuklaarahka:

2,5 dl flora vispiä

250 g rahkaa

100 g valkosuklaata

maun mukaan sokeria

(3 liivatetta + tilkka kuumaa vettä/sitruunamehua)

 

Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää joukkoon rahka.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa, varo ettei pala (valkosuklaa on vielä herkempää palamaan, kuin muut suklaat)

Lisää sula suklaa rahkaseokseen ja sekoita.

Jos haluat täytteestä kovemman, kuumenna tilkka vettä tai sitruunamehua ja sulata kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet siihen. Lisää liivateseos ohuena nauhana rahkaseokseen koko ajan sekoittaen.