Viikko melkein mennyt, eikä ole tullut tehtyä mitään leivonnaisia. Viikonloppuna jo ajattelin, että kokeilen tehdä jonkinlaisen pääsiäiskakun, mutta oli kaikennäköistä muuta ohjelmaa. Eilen sitten pääsin lopultakin toteuttamaan suunnitelmaani, joka meni kyllä melko mönkään...

Tein pohjaksi unelmatorttulevyn ja piirsin paperille pupun pään, jonka sitten leikkasin torttupohjasta pizzaleikkurilla. Väliin laitoin appelsiinimarmeladia, kun jostain syystä olen ostanut sitä monta purkkia kaupasta. (En ilmeisesti ole muistanut ostaneeni sitä ja tuonut aina vaan uusia purkkeja kotiin...) ja Ekströmin vanilja-kastiketta (1 pss jauhetta + 2 dl maitoa ) Päälle halusin kokeilla "kevennettyä" sokericremeä, eli vatkasin flora vispin vaahdoksi ja sekoitin cremen joukkoon. Ja vatkasin taas! Ja se sitten vatkautui vähän liikaa... ei saanut enää pursotettua. ( Jos olisi ollut joku tärkeä kakku, olisin tehnyt uuden cremen, mutta kun tuli vain omaan käyttöön, niin sai kelvata.) Läästisin kuorrutteen kakun päälle lastalla ja tein pikaisesti marsipaanista silmät, nenän, viikset ja hampaat. Koristelun kanssa tulikin sitten kiire, kun veljeni tuli yllättäen iltäpäiväkahville ja kakku piti saada nopeasti pöytään.

Ei siis tullut todellakaan kauneudella pilattu kakku, mutta syöjien mielestä oli hyvää, varsinkin se ylivatkautunut kerma-sokericreme kuulemma!!!

463134.jpg
Tässä toinen pohjista.

463138.jpg
Ja tässä valmis kakku...
Onneksi pääsiäiseen on vielä aikaa, niin ehtii tehdä vielä monta harjoitelmaa...
Tänäänkin pitää kyllä vielä leipoa, kun huomenna on taas perhekahvila, mutta sinne en tee tällä kertaa kakkua. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi ja jos hyvin käy, niin voin laittaa illalla tai huomenna siitä kuvaa :)

Ai niin, kiitos kaikille blogissani vierailleille. Viikossa jo melkein 2000 kävijää, en olisi ikinä uskonut tuollaisen luvun täyttyvän näin äkkiä!!!