Tänään tulee kuvia oikein urakalla :)  Tässä siis kakkuja, joita olen tehnyt viime vuoden lopulla ja nyt alkuvuodesta.

443608.jpg

Tämä oli ensimmäinen marsipaanille maalaamani kuva. Värejäkään ei ollut kuin perusvärit ja tein ihan liian tiheään noita neulanjälkiä, kun näkyivät kakussa niin hyvin. Aikaa meni ihan hirveästi, oiskohan ollu 4 tuntia? Marsipaani oli liian ohutta, meinasi mennä rikki, kun maalasi monta kertaa päälle. 4 munan kakku, täytteitä en muista, kuin että hilloa ja kermaa.


443614.jpg

Pojan toinen 3-vuotissynttärikakku. Taas yritettiin tehdä Salama MC Queen... Pari kääretorttulevyä ja marsipaanista päällys. Täytteitä en enää muista, vai mahtoiko olla aprikoosihilloa ja kermaa? En ole ihan varma.


443613.jpg

5-vuotiaan nimipäiväkakku. Ensimmäinen kokeilu nalle-vuoalla ja sokericremellä. Korvia vähän muotoiltiin terävimmiksi, jotta tuli kissan näköinen. Mustat osat on hopeatoffeeta. Välissä vadelmamoussea, jonka ohje hellapoliisilta. Ja pikeerikukkia.


443605.jpg

Tilasin kukkavuoan Bake and Partyltä ja tein hätäisen kakun perhekahvilaan. Sisällä mansikka-vaniljahilloa ja kermaa. Pursotukset, jotka epäonnistui, ovat myös kermaa, tai siis flora vispiä. Reunoille oli pakko laittaa vain ohut kerros kermaa, kun kakku on niin leveä, ettei tupperin kakkukupu meinannut mahtua päälle.


443607.jpg

Autovuoan huusin kaurislapselta huutonetistä ja tämä oli ensimmäinen kokeilu sillä ja samalla miehen nimpparikakku. Sisällä  hilloa ja kermaa, pursotukset sokericremeä.

432939.jpg

Helinä-kakku. Kuva maalattu marsipaanille Bake and Partyn väreillä. Reunoissa flora vispiä ja marsipaanikukkia. Kokeilin ekaa kertaa korinpunos-pursotusta. Meinasi vähän epäonnistua, kun kerma alkoi jo lopussa juoksettua. Tässäkin kakussa oli mustikka- ja valkosuklaamoussea. Tämä kakku meni paikallisen maa-ja kotitalousnaisten kevätkokoukseen, samoin kuin seuraava autokakkukin.

432947.jpg

Tähän tein 6 munan pohjan ja olikin vähän liian suuri määrä taikinaa. En laittanut ihan kaikkia taikinaa edes vuokaan ja siltikin nousi liian korkeaksi. Piti kehitellä nurmikkoa auton alle... Tässä täytteenä vadelma-vaniljahilloa ja kermaa ja päällä taas sokericremeä (olen nyt ihastunut tuohon cremeen ja lapset tykkää siitä, niin sitä on sitten kaikissa kakuissa...)