Pääsin tänään tekemään kakkua ihan yllättäen, kun paras ystäväni soitti aamulla ja kertoi tulevansa pienen, vajaan kuukauden ikäisen tyttövauvansa kanssa vanhempiensa luokse viikonlopuksi ja sanoi, että voisimme mennä heitä sinne iltapäivällä katsomaan! Emme olleet pientä tyttöä vielä nähneet, joten tottahan toki halusimme päästä heitä katsomaan ja olin jo aiemmin päättänyt, että teen sitten kakun, kun menemme vauvaa katsomaan.  Joten ei muuta kuin kakkua väsäämään... :)
Alkusuunnitelma oli tehdä kääretorttu ja koristella se vaaleanpunaisilla kukilla, joita olin sopivasti tehnyt tässä yhtenä päivänä, mutta kuten monella muullakin, niin minullakin pääsi se mopo taas käsistä ja aloinkin väsätä pieniä tossuja marsipaanista. Ebeltä kävin taas ottamassa mallia, kiitos taas ihanista kuvista, joista aina mallia tulee katsottua :)
Tein siis kääretorttulevyn ja leikkasin siitä kaksi neliön muotoista palaa. Väliin laitoin mustikkamarmeladia ja flora vispiä. Päälliseen marmoroin vaaleanpunaista ja luonnonvalkoista marsipaania ja kaikki koristeet on myös marsipaania ja vähän sokerihelmiä. Pursotukset flora vispiä ja samaa vanhaa mallia, kun en uutta ole opetellut...

699575.jpg699571.jpg699573.jpg


Tätä kakkua oli tosi kiva tehdä,  kun sai käyttää kaikkea hempeää ja vaaleanpunaista, sellaisia mun lempijuttuja...  :)

Ja vauva oli tosi suloinen ja pieni, oikea ruusunnuppunen!!! Miten sen pienuuden voikin unohtaa niin nopeasti (tai no onhan siitä jo reilu 3 vuotta aikaa, kun meillä nuorin oli vauva...)
Tosi kivaa oli päästä tyttöä ja äitiä katsomaan, kun tuo välimatka normaalisti on vähän pitkä. Terveisiä vaan vauvalle ja äidille vielä näinkin, ja isällekin tietysti sinne kotipuoleen :)