Minulle sattui viikonloppuun oikein kakku-urakka, mutta onneksi tilaukset oli eri päiville, niin ei tullut kauheaa kiirettä ja paniikkia niiden kanssa.
Eilen, sunnuntaina tein tuttavien pojalle 2-vuotis syntymäpäiväkakun. Toiveena oli autokakku ja mielellään Salama Mc Queen:n näköinen. Tällainen siitä tuli:

873282.jpg
873299.jpg
873301.jpg

Siihen nähden, että kakun pursotteluun ja koristeluun käytin aikaa vain noin 45 minuuttia, olen aika tyytyväinen lopputulokseen, vaikkakin tosiasiassa unohdin kyllä paljon yksityiskohtia, joita olisi voinut laittaa. Esim. takavalot ja lokasuojat puuttuu kokonaan. Väreihin, joiden sekoitteluun menikin yllätten paljon aikaa, melkein enemmän, kuin pursottamiseen, olen todella tyytyväinen. Punainen on oikein kunnon punainen, mutta laitoin kyllä paljon väriäkin siihen. Mustan kreeemin tein ensimmäisen kerran kokonaan kaakaotomusokerista ja siihen lisäsin sitten mustaa väriä, paljon meni sitäkin väriä, muttei niin paljon, kuin että olisi lähtenyt valkoista kreemiä värjäämään.
R-kirjain konepellin päällä tulee Roni-nimestä ja kakkoset kyljissä pojan iästä. Vähän siis "tuunattu" Salama Mc Queen :)