Olen saanut haasteen Tikkunekulta, Chocomum:lta, Ebeltä, Ruusumammalta ja vielä Hiivatilta. Joten pitänee varmasti osallistua...

"Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Joo-o, en ole ollenkaan normaaleissa kotivetimissä, kun tulin kokouksesta jokin aika sitten, joten uskallan ihan kertoakin, mitä päältäni löytyy. Mustat, suorat housut, mustat sukat, beige-mustaraidallinen pitkähihainen trikoopaita, jossa edessä napit ja valkoinen "toppi" alla, siis kiinni paidassa niin, että valkoista näkyy helmassa ja kaula-aukossa (olipa vaikea selittää...) Koruja... pienet roikkuvat, sydämen malliset korvikset, joissa pieni sininen kivi, kaulassa kultainen  "ääriviiva" sydän, ja sormessa tietysti kihla- ja vihkisormukset.

Tämä haaste on tainnut jo aika monessa blogissa kiertää, joten en laita sitä erityisesti kellekään, mutta jos joku ei ole sitä vielä saanut, niin ole hyvä, saat sen blogiisi kopioida!

**********************************************

Olisi minulla yksi uutinenkin, jonka jo ehkä voisin kertoa...

Olen aloittamassa tänä syksynä leipuri-kondiittorin opintoja. Olin tiistaina ensimmäisessä info-tilaisuudessa ja kolmen viikon päästä on seuraava, jolloin jo pitäisi selvitä, millainen koulutus paketti on mahdollinen. Aikuiskoulutuksesta on kysymys ja kesto noin 1,5-2 vuotta.

Tämä leipominen on alkanut tässä ajan kuluessa tuntua yhä enemmän omalta ja sellaiselta, että sitä haluaisi mahdollisesti tehdä lopun elämänsä. Muistan kyllä, että jo joskus yläasteella mietin lukion vaihtoehtona jotakin kokin tms uraa, mutta kun en siitä ruuanlaitosta niin kauheasti tykännyt, enkä silloin tiennyt tällaisesta ammatista mitään, niin lukio ja muut kädentaidot vei silloin voiton.

 Mutta nyt tuntui siltä, että olisi aika tehdä jotain, kun lapsetkin on jo vähän isompia, eikä niitä enempää ole näkynyt siunaantuvan :)
Vähän kyllä "hirvittää" tuo meidän "vauvan" (kohta 4v)... mahdollinen hoitoonmeno, kun kukaan meidän lapsista ei koskaan ole ollut vieraalla hoidossa. Lauri itse sanoikin menevänsä mummin ja pappan luo hoitoon, mutta saa nyt nähdä, mikä ensinnäkin hoidon tarve tulee olemaan.

Kerron varmasti täällä asiasta enemmän heti, kun jotakin taas tapahtuu asian tiimoilta. Mutta en voinut olla enää hiljaa, hölösuu kun olen... :)

897597.jpg