1127998.jpg

Sain tilauksen parturi-kampaamon avajaisiin tehtävistä kakuista ja toiveena oli liikkeen logo maalattuna marsipaanille.
Kakkuja tein kolme ja kaikissa kakuissa on kaksi 5-munan kääretorttupohjaa, väleissä valkosuklaarahkaa (flora vispiä, rahkaa ja sulatettua valkosuklaata + hieman valkosuklaarouhetta) jonka päälle "ladottu" banaaniviipaleita.
Tapani mukaan, en ollut lopputulokseen aivan tyytyväinen, maalaukset olisivat voineet onnistua paremminkin. Suurin syy tyytymättömyyteen oli, että maalaustekniikalla taustan harmaasta väristä ei tullut oikein tasainen. Olisi ollut parempi, jos olisin värjännyt koko marsipaanin ensin harmaaksi ja sitten siihen maalannut mustalla tekstit. Mutta ajattelin, ettei teksi tule kunnolla esille värjätystä marsipaanista, joten käytin valkoista. Mutta nuo pastavärit ovat kyllä niin peittäviä, että tekstit olisivat näkyneet tummemmastakin pohjasta. No, ensi kerralla olen taas viisaampi.

Aika kauan meni aikaa maalaamiseen, vaikkei montaa väriä olekaan. (Kehtaankohan edes sanoa, että sain maalaukset valmiiksi kolmen aikaan yöllä ja seitsämältä aloitin taas uudestaan, eli laitoin levyt kakkujen päälle ja pursottelin reunat... Oma vika, kun jätän kaikki aina viimetippaan.)
Tässä vielä kaikki kolme kakkua rivissä...

1127999.jpg

Elinalle suurkiitos tilauksesta ja kuvien julkaisuluvasta!