1175756.jpg

Näitä pikaisia pasteijoita olen tehnyt tässä joulun aikana jo muutamankin kerran. Ensimmäisellä kerralla tein niitä niin, että laitoin voitaikinalevyn sisälle sitä, mitä jääkaapissa sattui olemaan ja maistettuani niitä, ne olivatkin tosi hyviä.
Nämä on siis todella yksinkertaisia tehdä, tarvitaan vain paketti voitaikina-levyjä, aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa (creme bonjour) ja kinkkurouhetta.
Leikkaa esim. sunnuntai-voitaikinalevy kahtia (voi kaulita vähän isommaksi, jos haluaa.) Laita keskelle levyä nokare tuorejuustoa ja kinkkurouhetta. Taita levy kolmioksi ja painele reunat hyvin kiinni. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa.

Nämä eivät ole todellakaan mitään erikoisia tai edes kauniin näköisiä, mutta tuo makuyhdistelmä on kerrassaan loistava. Tein näitä myös Laurin syntymäpäiville ja moni vieraista tykkäsi näistä kovasti. Kannattaa siis kokeilla!