Rules:"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Säännöt: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon moneen kertaan."

Olen saanut yllä olevan kunnianosoituksen tosi monelta blogilaiselta, Iso Kiitos kaikille, joiden päivään blogini tuo iloa!!!
En nyt kuitenkaan laita tätä eteenpäin, kun olen sellaisen "periaatepäätöksen" tehnyt... :) (tosin, se "päätöksen" kuvake on hävinnyt blogistani jonnekin...) Mutta kyllähän tämä huomionosoitus kuuluisi todella moneen blogiin, ainakin niihin jotka ovat tuossa listallani ja vielä moneen muuhunkin.

****************************************************
1213797.jpg

Ja sitten muihin asioihin...Nyt on  koulukin päässyt kunnolla alkuun. Tänään ja eilen on leivottu oikein urakalla. On tehty korvapuusteja, dallaspullaa, kanelikierrettä, voipullaa, laskiaispullaa, pitkoa, munkkeja, patonkia, sämpylää, ciapattaa, foccatciaa(?), lihapiirakoita ja kaurapaloja "reissumies-koneella". Huomenna on vuorossa ainakin ruispaloja sillä "reissumies-koneella" ja pasteijoita. Tehdään 2-3 hengen ryhmissä aina jotakin lajia. Itse olen leivoskellut Migun ja serkkuni kanssa ja tosi hauskaa on ollut!
Mutta sen verran on päivän aikana tullut oltua seisaaltaan ja touhuttua, että nyt on jo ihan väsynyt, joten lähdenkin nukkumaan, jotta pääsen taas huomenna kouluun. Päivä ei onneksi ala ihan aamulla, vasta klo 12, mutta kestääkin sitten noin klo 21 asti.