...Siltähän tämä alkaa näyttää, kun aina pitää uusia ja hienompia ja erikoisempia tarvikkeita tilata.
Tässä viime viikon netissä surffailun tuloksia... isäntä laittaa varmaan kohta netin salasanan taakse, jotta pysyisin poissa...:)

1270236.jpg

Nämä tulivat eilen "Make a wish"-kaupasta.
Erilaisia strösseleitä, mm. pieniä ja isoja punaisia sydämiä, Mikki Hiiren päitä :), lumihiutaleita. Muffinssivuokia, koristegeeliä, sugarcraft gun eli "sokerimassapistooli, kuten sen suomensin ja paria eri väriä glitteriä. Niin, ja tuo "hexagon"-vuoka. Oli pakko tilata se itselle, kun näin serkkuni samanlaisen aiemmin.

1270234.jpg

Nämä tulivat sitten tänään. Lisää muotoilutyökaluja, silikonimuotteja ja pienen pieniä "kuviotikkuja" (en tiedä oikeaa nimeä niille). Nämä tuli sellaisesta paikasta kuin CelCakes.
Etsin googlella orvokkimuottia ja päädyin tuonne sivuille. Löytyi taas vaikka kuinka paljon uusia juttuja, joita oli pakko tilata... Tässä vielä linkki kotisivuille, edellinen menee suoraan kaupan sivuille; CelCakes & CelCrafts.
Molemmista paikoista tein tilaukset viime keskiviikkona joten nopeasti tuli paketit perille. Ja visalla maksoin kummassakin paikassa, visa elektron käy ainakin CelCakes:ssa.

Pikaisesti testasin muotteja tänään, jotta näkee vähän paremmin mitä niillä saa tehtyä.
1270237.jpg

Pikkukukat on kooltaan noin 2-3 cm ja tehty sillä vaaleansinisellä silikonimuotilla. Kokeilin ihan yksivärisenä, saa varmasti hienompia, kun vähän maalailee tai käyttää eri värisiä marsipaaneja. Pääasia tässä muotissa oli nuo kolme orvokkia (lilat ja yksi valkoinen alhaalla)

1270239.jpg

Tämä muotti oli pakko saada, vaikka oli aika kallis, mutta siinä on kaksi suosikkikukkaani...:)
Kovin hyvin en saanut näitä ensimmäisellä kerralla onnistumaan, ovat niin isoja, että marsipaania oli vaikea saada pysymään kukkaosissa paikallaan. Esim lilassa syreenissä ei näy kunnolla kukkia ollenkaan, vaikka niitä muotissa selvästi on. Myös varret oli vaikea täyttää marsipaanilla. Ehkä suklaalla voisi onnistua paremmin tai sokerimassalla. Näiden kukkaosien koko on noin 5-7 cm.

1270241.jpg

Niillä kirkkaan värisillä tikuilla saa tehtyä marsipaanin tms pintaan kohokuvioita. Tosin koska tikut on niin pieniä, niin varmastikaan kovin ison alueen kuviointi ei helpolla onnistu. Ja aika tarkka saa olla, ettei paina tikkua epätasaisesti. Tulee helposti "kumpuinen" pinta. Näitä tikkuja tuli neljä erilaista, kun olivat tarjouksessa... Yllättäen kaikki kukka-aiheisia... :)
Pientä valkoista muottia en vielä testannut, siinä on myös orvokkeja, mutta se ei ole silikonia vaan ihan kovaa muovia.