Glitter Graphics
Tänään on tosiaan tasan vuosi siitä, kun ensimmäisen kirjoituksen olen blogiini kirjoittanut. Muutaman päivän kuluttua siitä uskalsin jo jättää salasanan pois ja "julkistaa" blogini :)
Paljon on tullut vuoden aikana leivottua ja nimenomaan kakkuja, muistaakseni noin 50 kakkua viime vuoden aikana tuli tehtyä...
Aika mukaansa tempaava tämä harrastus tuntuu olevan, jatkuvasti pitäisi olla koneella jotakin säätämässä tai selaamassa muiden ihania blogeja. Pakko on ollut viime aikoina vähän hellittää tahtia ja keskittyä muihin juttuihin. Enää ei tule leivottua vain blogia varten... jossakin vaiheessa niinkin oli... :) Ja nythän saa onneksi purkaa leivonta-intoa koulussa :)
Kakkua en nyt 1-vuotisjuhlien kunniaksi alkanut väsäämään, koska tänään on myös esikoisen syntymäpäivä ja se kakku on kuitenkin tärkeämpi. Eli viikonlopun aikana on jossakin vaiheessa kakku ym leivontajuttuja taas tulossa.
Sitä ennen kuitenkin;
Kiitos kaikki blogini lukijat! Kommenttejanne on aina mukava lukea!
(Ja kyllä ne minulle ennestäänkin tutut voisivat itsestään välillä täällä jotain ilmoitella... :)  )
 Olen tämän kuluneen vuoden aikana saanut myös uusia nettiystäviä, joita en "tuntisi" ilman tätä blogia. Kiitos myös siis muille blogien pitäjille, teiltä saa aina uusia ideoita, ohjeita ja apua, kun niitä tarvitsee. Jatketaanhan samaan malliin!!! 

-Katri