1630551.jpg

1630532.jpg

Allekirjoittaneelle tuli taas vuosi lisää tuossa loppuviikosta, ja pitihän sitä kakkuakin siitä syystä tehdä... Ja tulikin oikein minun näköiseni kakku, eli kukkia ja kimallusta... :)
4 munan pohjan tein, joka jostain syystä paisui uunissa ihan älyttömän kokoiseksi ja kun laitoin väliin vielä reilusti vadelmahilloa + pakastevadelmia ja diplomaattikreemiä, niin kakusta tulikin tosi iso.
Päällinen marsipaania ja koska alareunaan tuli vähän ryppyjä, laitoin sinne vaaleanpunaisen koristereunuksen. (ja nyt taas kuvaa katsoessa huomasin, että ehkä tuon vaaleanpunaisen tilalla olisi voinu olla ruusunlehtien vihreän sävyinen nauha kauniimpi... aina löytyy jotakin korjattavaa...)
Koukerot on vihreää koristelugeeliä ja sitten sitä keltaista disco-hilettä laitoin aika reilusti... :)

1630535.jpg

1630549.jpg


Tein myös viime kesänä testattua valkosuklaa-raparperi hyydykekakkua, ohje siihen löytyy vuoden takaisesta postauksesta, täältä. On kyllä hyvää, alunperin ohjeen olen siis ottanut Kaurislapsen-blogista. Tätä kakkua tehdessä tuli mieleeni, että jos lisäisi tuohon mousseen vielä tuoreita mansikoita palasina, voisi olla hyvä yhdistelmä. Tällä kertaa mansikoita ei ollut kuitenkaan kuin koristeena.

1630556.jpg

Tämän kirjoituksen myötä jää tämä blogi nyt kesätauolle. Laitan kyllä tehdyistä kakuista kuvia, kun niitä tulee, mutta nyt ei ole tiedossa ihan äkkiä niitäkään. Joten;

Lämmintä ja Mukavaa Kesää kaikille!!!