2002540.jpg

Nyt tulee päivityksiä oikein joka päivä:)

Halloween-leipomusten harjoittelu jatkui tänään. Näitä testasin yhtä ensi viikon projektia varten ja tietysti tulevia juhlia ajatellen myös. Meillä ei lapset tällä hetkellä muusta puhukaan, kuin halloween-juhlista, odottavat varmaankin eniten sitä pukeutumista/naamioitumista :)

Muffinssien ohje on Hellapoliisin mainio, Vaivattomat muffinit-ohje, jolla teen muffinssit melkein aina, vaihdan vaan maun antajaa. Täältäkin se löytyy jo kahteenkin eri otteeseen, TässÄ linkki! Näissä mausteena oli marianne-rouhetta.

Kuorrutteeseen tein pienen annoksen sokericremeä, josta värjäsin osan oranssiksi ja osan jätin vaaleaksi. Pursottelin (muovipussilla) cremeä muffinssin päälle ja sen päälle laitoin vielä marsipaanista tehtyjä pieniä halloween-aiheisia koristeita. Pienet halloween-muotit tilasin englannista ja ovat tosi suloisen pieniä, juuri sopivia muffinssien päälle:)
Koristeet olisi olleet parempia, jos ne olisivat ehtineet kuivua muutaman päivän, nyt tein ne sillä aikaa kun muffinssit kypsyivät ja jäähtyivät.

2002542.jpg

Ja kun illalla leipoo ja kuvaa, niin eipä auta edes kaiken maailman rekvisiitat... värit vääristyvät ja salamaa on melkein pakko käyttää ja kuvat sitten mitä lie...

Edit: Sivupohjakin on nyt loppukuun aiheeseen liittyvä :)