2027116.jpg

Eilen illalla vietettiin meillä pieniä halloween-kemuja.
Tässä muutama kuva niistä tarjoiluista. Oli taas viikolla sen verran kiirettä, että en ehtinyt tarpeeksi panostaa tarjoilun miettimiseen ja suunnitteluun ja perjantai meni sitten kiireessä ja hosumisessa tekemiseen (niin tuttua minulle).
Eli tarjoilut ei olleet mitenkään halloween-teemaan sopivia, ei ollut mitään ruumiinosia tai muuta karmaisevaa tarjolla :)
Mutta koristeluun ehdittiin sentään lasten kanssa vähän enemmän paneutua ja teimme aika paljon lepakoita, kurpitsoja ja muuta aiheeseen liittyvää :)

2027110.jpg

Suolaisina tarjottiin rieskarullia Hellapoliisin ohjeella tehtynä. Ohje tässä linkissä.
Nämä olivat tosi hyviä, voisi kokeilla myös muilla täytteillä, näissä siis tonnikalaa.
Coctailtikkuja teki lapset, niissä oli kurkkua, lihapullia ja tomaatteja ja toisissa leipäjuustoa, nakkia ja viinirypäleitä. Isoin vuoka on Nacho gratin, sitä tehtiin viime vuonnakin ja siitä tykkäsi kaikki, joten tein sitä tänäkin vuonna.
 Nyt laiskottaa, joten siihenkin vain linkki ohjeeseen tässä:)
Ja kaupan valmista perunasalaattiakin oli tarjolla.

2027113.jpg

Siskoni oli nähnyt K-kaupoissa jaettavassa ohjelehtisessä tämän kakun ohjeen, ja ehdotti sen tekemistä. Valitettavasti kakku ei kyllä ollut mikään menestys maultaan, itsekään en siitä tykännyt. Jotenkin maut olivat vähän hassut. Ehkä tarkoitus olikin ollut vain saada teemaan sopiva kakku mm värien puolesta... linkki ohjeeseen tässä.

2027114.jpg

Lapset ehtivät sentään leipoa ja koristella pipareita viikolla. Ihan tavallisia murotaikinapipareita. Nämä muuten olivatkin ainoat teeman mukaiset jutut meillä, hämähäkinverkko kakun ohella  :)

2029338.jpg

Ulkona kurpitsalyhdyt toivottivat vieraat tervetulleiksi :)