2088064.jpg

Tällaisen kakun tein tänään isoäidille kun vietettiin hänen syntymäpäiviään vähän jälkikäteen. Tuli oikein vaaleanpunainen unelma, kun pääsin ihan oman maun mukaan tekemään :)
Tein 4 munan pohjan 6-kulmaisessa vuoassa. Väleissä on tuttua omena-vadelmahilloa ja diplomaattikreemiä, kostutin vaniljasokerimaidolla.
Marsipaanin päälle halusin kokeilla sabluuna-kuvaa vaaleanpunaisella spray-värillä tehtynä. Enkä keksinyt äkkiseltään muuta, kuin sydämen. Vaalean osan suihkin helmiäisellä, mutta se ei kuvassa oiken näy.
Flora vispin päälle ripottelin vähän vaaleanpunaisia rakeita, jota ostin cittarista. Se on sellainen purnukka, jossa on kuutta erilaista koriste-juttua samassa, DrOetker:n (?) uutuus ilmeisesti...

Vielä lähikuvaa kukista. Mulla on uusi kamera ja sillä saa tälläsiä ihania lähikuvia :) Pitää vaan opetella käyttämään sitä vielä paremmin.

2088063.jpg

Pikkuhiljaa pitäisi minunkin alkaa tehdä jo piparkakkutaikinaa, jotta ehtii taas kaikki ideat toteuttaa... :)
Monessa blogissa onkin jo näkynyt monia erilaisia ja tosi upeita pipareita, niistä saa mukavasti vinkkejä omiinkin juttuihin. Kannattaa esim katsoa Eben Mansikkamäki-blogia, sieltä löytyy varmasti suomen upeimmat piparkakut, ainakin koristelut on aivan omaa luokkaansa  :)

Minulla vaan meinaa vanha vaiva, jännetupin tulehdus näyttää merkkejä olemassa olostaan, en tiedä, mikä sen on "herättänyt". Toivottavasti menee ohi nopeasti...