Eilen vai edellispäivänä tuli Lidlin mainoslehtinen ja voi ei, mitä sieltä taas löytyikään... aivan pakko oli heti tänään lähteä Lidliin ja päästää mopo karkaamaan käsistä... :)

2060444.jpg

Viime vuonna samoihin aikoihin oli Lidlissä vastaavia ja samanlaisiakin vuokia myynnissä ja kieltämättä jo vähän odottelinkin, josko niitä joskus tulisi sinne uudestaan.

Tällä kertaa hankin pari Disneyn muffinssi/leivosvuokaa. Niissä on kiva tehdä muffinssien lisäksi vaikka jauhelihapihvejä. Kelpaa lapsille paljon paremmin, kuin tavalliset.
Viime vuonna ostin myös yhden ruusu-muffinssivuoan ja jäin harmittelemaan etten ostanut niitä kahta, kun yhdellä on niin hidas tehdä useampia. Nyt siis korjasin tilanteen ja ostin toisen samanlaisen.
Myös tähtivuoan jätin viime vuonna ostamatta ja nyt sen hankin. Sitten vielä tuo musta, olisiko se nyt joku leivosvuoka, sekä silikoninen alusta ja kesto leivinpaperiakin otin kokeeksi. Joten aika saalis tuli taas kotiin, vielä kun ne saisi mahtumaan jonnekin... :D

Nyt siis kaikki kipikapi Lidliin huomenna, jos ei vielä tänään ehtinyt, ovat aika edullisia ja ihan käyttökelpoisia vuokia. Minulla ovat ainakin toimineet edelliset ostokset oikein hyvin. Eilen juuri tein Lidlin nalle vuoalla kahvikakun ja onnistui oikein hyvin. (Kuvaa ja ohjetta siitä tulossa myöhemmin.)

Edit: Kävijälaskuri on alkanut elämään ihan omaa elämäänsä, lähinnä tuntuu pyörivän taaksepäin...
Koko blogin olemassa olon ajan on toiminut ja nyt viimeiset pari viikkoa sekoillut. Katsotaan nyt kuinka käy, kerran jo tuli suht oikeat luvut takaisinkin...