Viime vuoden viimeisenä päivänä vihittävälle parille tein tilauksesta koristeen kakun päälle.
Tilaus tuli keväisen työharjoittelupaikkani kautta, josta sain vain tiedot koristeeseen vaadittavista jutuista, mutta esim hääparia en itse koskaan ole nähnyt. Näin ollen oli aika vaikeakin hahmoja alkaa tehdä, vaikka toisaalta varmasti parempi, niin ei ollut liikaa paineita, että pitäisi saada näköiset hahmot.

Koristeessa siis piti olla sulhanen punaisilla poninhäntähiuksilla pianoa soittamassa ja morsian ruskeilla hiuksilla, nutturakampauksella, vaaleansinisellä puvulla ja valkoisella hunnulla nojaamassa pianoon.
Ja tällaisen koristeen sain aikaiseksi:

2196328.jpg

2196332.jpg

2196335.jpg

2196329.jpg

Täytyy kyllä tunnustaa, että mitä enemmän tällaisia marsipaanikoristeita teen, niin sitä enempi alkaa tunuta, että se ei ole minun juttuni. Hermot menee, kun ei saa sellaista kun haluaa ja marsipaani ei taivu sinne minne haluaa, ja sitten kun sen saa sellaiseksi kun pitää, niin se lässähtää ym kivaa.... Kukkia ja muita, MUOTEILLA tehtäviä tykkään kyllä tehdä, mutta muotoiltavat jutut on ihan eri asia. Ja kun kaikenlisäksi haluan että kaikki on nopeasti valmista, niin näitähän ei nopeasti tehdä. Joten kaikki kunnia esim Marsipaanipuodin Merjalle ja FantasIINA:lle, joiden käsissä syntyy aivan uskomattomia koristeita!!!
Edit: Siis ihanko tosissaan olen laittanut saman kuvan kaksi kertaa ja nyt vasta huomaan.... voi höhlä... :)
No, nyt ainakin vaihdoin kuvan toiseen.

                           **************************************************

Päivitystahti varmaan tässä alkuvuodesta hidastuu vähän, tai ainakin yritän "vieroittaa" itseäni niin tietokoneelta, kuin leipomisestakin.
Ensikuun vaihteessa meille tulee näillä näkymin yksi "perheenjäsen" lisää, joka varmasti edesauttaa tässä minun tavoitteessani... se "vauva" kun teettää aika paljon hommaa ja varsinkin lattioiden pyyhkimistä alussa, joten eipä ehdi koneella istuskelemaan... :) mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

 Iloista Tammikuuta kaikille!!!