Viikonloppuun tulikin taas oikein urakkaa kakkurintamalla.

 

Aloitetaan monsteriautokakulla, joka meni 6-vuotta täyttävälle Ronille.

 

Kakku on halk 28 cm, 8 munan pohja.

Väliin laitoin vadelma-ja mustikkahilloa, sekä diplomaattikreemiä. Kuvan maalasin marsipaanille ja tämä olikin varsinainen äkkinäinen maalaus, en käyttänyt sen tekoon varmaan puolta tuntia enempää. Silloin kun on yksinkertaiset, selkeät muodot ja värit niin kuva syntyy nopeasti. Kuvan leikkasin taas irti ja laitoin kaksivärisen marsipaanilevyn päälle, näin kuvaan saa mielestäni vähän kolmiulotteisuutta. Pursotukset sitä tuttua flora vispiä ja vähän ripsottelin wiener nougat crushia pursotusten ja marsipaanin reunaan, jotta marsipaani ei niin nopeasti ottaisi kosteutta kermasta. Tiedä sitten miten se toimi...Silmänisku Ja hopeakuulat on suklaata.

 

Seuraavaksi vuorossa oli kolme batman-aiheista kakkua:

Ensimmäinen oli ns tavallinen kermakakku, johon tuli Batmanin logo päälle. 24 cm, 4 munan pohja.

Toinen oli soikea marsipaanikakku myöskin logolla varustettuna. 6 munan suorakulmainen kakkupohja, josta muotoilin soikion.

Kolmas oli vähän erilainen, eli Batmanin pään/naamion mallinen kakku. Tässäkin 6 munan suorakulmainen pohja, josta muotoiltu oikea malli.

Kaikissa kakuissa on täytteenä vadelma-ja mustikkahilloa. Soikea kakku on laktoositon, sinne laitoin vain pelkkää kermavaahtoa, mutta toisissa on diplomaattikreemi. Marsipaanikakkujen pinnan kuorrutin ensin sokericremellä ja siihen marsipaani päälle. Kermakakussa marsipaanin alla on kermavaahto.