9 vuotta täyttävä esikoiseni mietti pitkään ja hartaasti, kumman aiheen valitsee synttärikakkuunsa, High school musical vai little pet shop:n. Jälkimmäinen vei sitten kuitenkin voiton, osaksi ehkä siksi, kun sanoin, etten osaa maalata hsm:n kuvaa itse vaan pitää tilata valmis kakkukuva ja sitä ei tyttö ilmeisesti halunnut. No onhan nuo pikku otukset kyllä muutenkin tosi kovassa suosiossa meillä ja muualla ja ihan hyvä että vielä valitsi kuitenkin tuollaisen selvästi lasten aiheen, toista se on varmaan vuoden päästä, kun vietetään kymppijuhlia...

Muutenkin tytöllä oli hyvin selvät sävelet kakun ja koko tarjoilujen suhteen, äidin hommaksi jäi sitten se toteutus. Tosin, jos kaikki hänen haluamansa olisin tehnyt, olisi meillä ollut noin 15 eri piirakkaa ym makeaa leivonnaista pöydässä Silmänisku

Kakussa on 6 munan pohja, halk. 28 cm.

Väleissä mustikkamousse + mustikkahilloa ja valkosuklaarahkaa+ lemon curd:ia, nämäkin siis tytön toiveesta (no tuon lemon curd:n laitoin omasta päästä). Kakusta tuli tosi korkea, kun laitoin koko määrät moussea ja rahkaa väleihin.

Koristelusta tein vähän erilaisen kuin yleensä.  Reunat pursotin vain osaksi ja kukatkin tein kermasta (niistä ei tullut kovin hienoja, pitää treenata vielä paljon), eli tässä kakussa ei ole ollenkaan marsipaania, kuvakin on maalattu vaahtokarkkimassalle (joka on muuten tosi hankalaa leikata...) Pursotuksissa otin vähän mallia karamellicakes:n Miralta.

Laitan tähän samaan vielä kortinkin, jonka tein tytölle. Oli pakko tilata uusi, sulloinen Magnolia-leimasin Taitopuoti Paperinauhasta, tyttö pienen koiranpennun kanssa. Kortti on tehty pyöreään pohjaan ja reunat olen vahvistanut tussilla. Taustapaperi muistaakseni Paperellasta jostakin paketista.