Pikaisesti taas laitan muutamasta kakusta kuvat, jutut myöhemmin...

1243693653_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243693629_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Parturi-kampaajaksi valmistuneelle tein ison, halk 30 cm kakun. Pohja on 8 munan.

Nyt on tullut tehtyä sen verran monta kakkua tämän jälkeen jo, etten ihan varmaksi enää muista, mutta luulisin että tässä kakussa oli täytteenä vadelmahilloa ja diplomaattikreemia... kamalaa, kun ei muista...Nolostunut

Päällä vihreä marsipaani ja reunat laktoositonta vispikermaa. Ruusut on valkoista sokerimassaa ja muut koristeet marsipaania.

 

1243693701_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1243693675_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243693723_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243693769_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243693799_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

AnMarin Helmeen tein ylioppilaskakut ja kuten aiemmissakin siine menneissä kakuissa, oli näissäkin sama "teema" eli päällä sininen marsipaani, se kun sopii ravintolan "henkeen" eli sisustukseen.

Kaksi isoa kakkua on 10 munan pohjilla ja pienempi kakku 6 munan.

Kostutukset mehua ja väleissä mansikkahillo ja mansikkamousse.

Pursotukset flora vispiä. Näihin en tehnytkään normaaleja koukeropursotuksiani, vaan mielestäni näihin sopi tuollainen hillitympi versio. Pieneen kakkuun en laittanut muuta, kuin tuon reunapursotuksen, se peitti marsipaanin reunatkin hyvin, isompiin tein pientä lainetta vielä reunapursotusten päälle. Ei ne ihan täydellisesti todellakaan onnistuneet, tylla ei ehkä ollut tuohon oikein sopiva...

Lakit  on sokerimassaa ja ruusu varsineen marsipaania. Olikin tosi kivaa tehdä välillä ihan koko ruusu ja oikein kunnon kokoisiakin.