Pikkusiskon lempivärejä on musta ja lila ja niitä halusi synttärikakkuunsakin. (no olisi oikeasti halunnut kakkuunsa auton tai moottoripyörän kuvan, mutta kun en suostunut tekemään, joutui sitten tyytymään kukkasiin Kieli ulkona)

syyskuu2009%20107_b.jpg

syyskuu2009%20104_b.jpg

 

Tähän kakkuun kokeilin ensimmäistä kertaa Confetista ostamaani suklaamassaa (ainakin Pia ja Hanna ovat sitä myös käyttäneet) Massa on sellaisenaan syötynä TOSI hyvää, mutta pettymys oli aika suuri kakussa käytettynä... Ehkä koko kakun olisi tarvinnut olla suklainen, niin massa olisi päässyt oikeuksiinsa, mutta nyt se riiteli aikalailla täytteiden kanssa...

Tässä kakussa oli siis 4 munan pohja ja väleissä omenahilloa ja pakastevadelmia + diplomaattikreemiä. Täyte erittäin raikas ja hyvä, mutta ei vaan sopinut tuon massan kanssa yhteen, valitettavasti.

Niin, ja tuon massan värjäsin mustaksi, oikeastihan se on ihan suklaanväristä. Ensin laitoin massaan mustaa pastaväriä ja vaivasin sekaisin, tuloksena p...nruskea Silmänisku massa, joten tupsuttelin massa sitten vielä kakun päällä mustalla tomuvärillä. Sillä sain kakusta sitten aika mustan, vähän jäi alareunoista ruskeaa näkyviin. Kukat on tehty sokerimassasta ja suihkittu helmiäisellä & sudittu tummempaa lilaa tomuväriä. Koukerot on lilaa koristelugeeliä DrOetkerin paketista. Ulkonäöltään kakku onnistui hyvin ja siskokin oli tyytyväinen, mutta makuyhdistelmä ei ollut oikein onnistunut. Pitää ehdottomasti kokeilla massaa suklaakakkuun joskus...

 

syyskuu2009%20120_b.jpg

...ja mustalla teemalla jatkettiin muissakin tarjoiluissa. Sisko halusi myös turkinpippurihyydykekakun, jollaista olen kerran tehnyt Halloween-juhliimme. Alunperin ohjeen olen ottanut Pauliinalta.

Kakun päälle tein kiilteen, jota varten sulatin puoli pussia turkinpippureita veteen ja lisäsin siihen vielä hieman mustaa väriä. Kuumensin sen ja lisäsin liivatteet. Koristeet samoja, kuin täytekakussakin.