Kurpitsa-kuva tuosta yläpuolelta sai taas siirtyä arkistoon, odottamaan kenties ensi syksyä ja tilalle tuli jouluiset piparilumihiutaleet, alkaahan se olla jo joululeivonnaisten aika pikku hiljaa. Monessa blogissa on jo ainakin pipareita näkynyt ja itsekin tein viime viikolla jo ensimmäiset joulutortut. Kyllä oli hyviä!

Ja sitten asiaan...

Vuosi sitten järjestin samoihin aikoihin pikkujouluarvonnan ja nyt ajattelin tehdä saman jutun Hymy

Joten;

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen! (jätäthän myös sähköpostiosoitteen ( se ei näy kuin minulle))

Kerro viestissäsi myös mistä sinun joulunodotuksesi alkaa!

(ajankohta tai asia tms)

Aikaa osallistua on reilu viikko, arvonta tapahtuu 27.11.

 

Palkintona on

Ulla Svensk:n uusin kirja: Lempileivonnaiset!

Minulla on se jo itselläni ja sain vähän aikaa sitten toisen, niin eikös se ole ihan reilua arpoa se "ylimääräinen" kaikkien halukkaiden, leivonnasta innostuneiden kesken Silmänisku

 

marraskuu2009%20209_b.jpg

Kirjassa on paljon herkullisia ja takuuvarmasti hyviä leivontaohjeita!

 

Edit: 23.11. Minulle on tullut muutama arvontaan osallistumis ilmoitus muihin postauksiin ja sähköpostiin. Selvennän siksi vielä, että vain kaikki tähän kirjoitukseen kommentoineet osallistuvat arvontaan.

Eli klikkaa tämän tekstin ja laatikon (seuraavassa laatikossa on se saaristolaisleipää-juttu) alareunassa olevaa kommentoi-sanaa  ja kirjoita sitten tarvittavat tiedot oikeille riveille.

(Kommentteihin on eksynyt myös pari selvää roskapostia, en nyt poista niitä mutta jos niitä alkaa tulla enemmän, niin katson sitten pitääkö niitä alkaa poistamaan. Roskapostintulo ei pitäisi olla mahdollista vuodatuksen blogeihin, mutta mikäänhän ei ole koskaan kuitenkaan 100% varmaa. )

Ja tuosta kuvasta tuossa ylhäällä. Kuvan olen ottanut viime joulun aikaan keittiön ikkunasta. Tein isoja, pieniä ja erimallisia lumihiutalepipareita (muoteilla) ja koristelin ne runsaalla pikeerillä, suihkin päälle helmiäistä ja laitoin langalla verhosta roikkumaan.  Lisää kuvia niistä löytyy klikkaamalla piparkakkujuttuja-kategoriaa Hymy

 

Arvonta-aika on päättynyt!!!

Voittaja selviää myöhemmin tänään!