Rippikakuiksi haluttiin suklaisia kakkuja pätkismoussella ja mitään perinteistä ei haluttu, eli ei saanut olla valkoisia/vaaleita kukkia eikä ristejä.

Callan-kukat on ollut mielessä jo pitkään kokeiltavien listalla ja nyt sain tilaisuuden niitä tehdä. Mielestäni niillä sai vähän erilaisuutta, kuin että olisi laittanut taas ruusuja.

kes%C3%A4kuu2010%20215_b.jpgkes%C3%A4kuu2010%20209_b.jpg

 

Pohjina 6 munan unelmapohjat, eli normaali kakkupohja + kaakaojauhe. Väleissä pätkismoussea ja juuri siitä syystä tein "kevyemmät" pohjat. Mielestäni pätkismousse sopii paremmin tämän, kuin oikein suklaisen (suklaata ja voita) pohjan kanssa, mutta se on tietysti makuasia...

Päällä suklaaganache, johon ohje löytyy ainakin edellisen suklaakakun yhteydestä. Päälle sain sen tasoittumaan kohtalaisen hyvin, mutta reunat ei ihan kunnolla taaskaan menneet. Siksi vähän pursottelin epämääräisiä koukeroita hieman vatkatusta ganachesta...Silmänisku

Koristeeksi ajattelin ensin 3 callaa/kakku, mutta sitten kaksi näytti jo hyvältä, niin en laittanutkaan enempää.  Vähän koukeroita ja helmiäisnonparelleja väriä antamaan, niin ja ripottelin hieman discohilettäkin taas koristeiden päälleSilmänisku.