Pienen tytön ristiäisiä vietettiin vajaa pari viikkoa sitten ja sinne sain tehdä kaksi voileipäkakkua ja täytekakun.

Lohi-katkarapukakku

elokuu2010_B%20161_b.jpg

Kinkkukakku

elokuu2010_B%20163_b.jpg

Molemmissa voileipäkakuissa on 12 kpl paahtoleipää/kerros. (Tämä itselle muistiin, kun taas kerran mietin, että minkäs kokoisen minä sinne taas teinkään...Kieli ulkona) Kalakakussa käytin Fazerin ruispaahtista ja kinkkukakussa Vaasan isoa grahampaahtoa. Nämä molemmat voikkarit oli laktoosittomia.

Täytekakuksi haluttiin kinuskikakku, ja siihen päälle vaaleanpunaisia ruusuja ja tossut.

elokuu2010_B%20168_b.jpg

Pohja 6 munan ja gluteeniton, halk n 27 cm. (Tekisin mielelläni isompiakin pyöreitä kakkuja, mutta niihin ei meinaa saada alustoja ja laatikoita.)

Täytteenä myös vadelmahillo ja diplomaattikreemi, nyt sitä toivottiin erityisesti, olivat tykänneet edellisestä kakusta, jonka heille tein samoilla täytteillä Hymy Päällä kinuski ja vispikerma. Kakku oli siis gluteeniton ja laktoositon.