Viikko sitten vietettiin keskimmäisen lapsen synttäreitä ja tässä kuvia tarjoiluista. Kaikkiin ei ole ohjeita, kun tein vähän "omasta päästä" Silmänisku

 

Broilerivoileipäkakku. Broileritäyte, jota on kahdessa välissä, on Hellapoliisilta ja kasvistäyte, jota yhdessä välissä on Ullalta.

broilerivoikkari.jpg

Mustikkainen valkosuklaahyydykekakku. TOSI hyvää, nuo tuoreet mustikat päällä oli ihanan raikas.  Pohjana Hellapoliisilta löydetty pehmeä keksipohja, mutta se ei oikein ollut mieluinen. Maku hyvä, mutta tarttui kamalasti kiinni kakkulapioon ja oli muutenkin tosi tahmeaa. (Dominokeksejä, maitoa ja vähän rasvaa.)

elokuu2010%20429_b.jpg

Muropikkuleivistä on tullut meillä lasten suosikkeja, jokaisen juhliin pitää tehdä sankarin itse valitsemalla muotila tehtyjä ja kondensoidusta maidosta keitetyllä kinuskilla täytettyjä pikkuleipiä Hymy Nyt kun juhlittiin myös pojan nimipäivää, niin tein hänelle traktoreita ja tytölle kukkia. Koristeltu erittäin pikaisesti, pari tuntia ennen vieraiden tuloa ( miten niin aina jää kaikki viime tippaan...)

elokuu2010%20421_b.jpg

Näihin kruunupipareihin ei laitettu täytettä, koska ne ovat niin suuria. Tyttö koristeli ne itse pikeerillä.

elokuu2010%20424_b.jpg

Kakusta teen oman postauksen, se kun oli tietenkin se "kohokohta".