Veljekset viettivät synttäreitään, isoveli täytti 5-v ja halusi kakukseen Make-rekan, kuten viime vuonnakin ja pikkuveljelle, joka täytti 1-v haluttiin Tuomas-veturi kakku, se kun sopi hänen nimeensäkin.

lokakuu2010%20006_b.jpglokakuu2010%20012_b.jpg

lokakuu2010%20005_b.jpg

 

lokakuu2010%20009_b.jpg

 

Make-kakku syntyy jo aika nopeasti ja helpolla, kun on muutama tullut niitä jo tehtyä (ja jokainen on muuten ihan erilainen, aina keksii jotain, mitä pitää muuttaa Silmänisku) Mutta Tuomas-veturiin saa aikaa menemään sitten senkin edestä... On jotenkin niin hankalan muotoinen ja paljoin yksityiskohtia, joten näpräämistä riittää. Nytkään se ei ihan onnistunut, mutta sain kuitenkin "katastrofikohdat" peitettyä Silmänisku

Molemmat kakut koottu pitkulaisissa leipävuoissa paistetuista pohjista ja lisänä oli vielä pieni kääretorttulevy, josta leikkelin lisäpaloja. Make sisälsi mansikkahilloa ja diplomaattikreemiä ja Tuomas vadelma-omenahilloa ja diplomaattikreemiä. Molemmat pinnoitettu sokerikreemillä ja marsipaanilla. Maken piti olla kokonaan laktoositon, joten siihen käytin laktoositonta kermaa ja -voita, Tuomas on vähälaktoosinen.

Alempaa löytyy kinkkukakku, joka myös meni poikien juhliin.