7-vuotta täyttävä Sara halusi jonkinlaisen prinsessakakun. (Kakkua hakiessa selvisi, että olisi halunnutkin/tarkoittanut barbie-kakkua, mutta aina ei mene ajatukset ja toiveet yksiin) Kakun piti myös riittää 40:lle, joten barbiekakkuja olisi tarvinnut olla enemmän kuin yksi, jotta olisi riittänyt kaikille. Toivottavasti tämä prinsessa-kakku kuitenkin kelpasi, eikä juhlat menneet ihan pilalle...Itku

lokakuu2010%20033_b.jpg

lokakuu2010%20031_b.jpg

lokakuu2010%20030_b.jpg

lokakuu2010%20026_b.jpg

lokakuu2010%20028_b.jpg

 

Kuvia oikein enemmän tällä kertaa Hymy Ja vaaleanpunaista ja kimalletta löytyy ainakin Silmänisku

Pohja on 6 munan ja väliin laitoin taas vadelma-omehilloa ja diplomaattikreemiä. Pursotukset flora vispiä ja koristeet osa marsipaania ja osa vaahtokarkkimassaa.

Ekaa kertaa käytin nyt tuota valmista vaahtismassaa ja oli kyllä aika mukavan tuntuista, jotenkin joustavampaa kuin tavallinen sokerimassa, ei ainakaan noita pienempiä kukkia tehdessä mennyt rikki yhtään eikä repeillyt.

Kuvan maalasin myös sille massalle, vähän eritavalla pastavärit käyttäytyivät kuin marsipaanilla, mutta onnistui silti ihan hyvin. (Tosin kuva ei kasvojen osalta onnistunut, silmistä tuli taas tuhruiset, ei ole tarpeeksi pientä sivellintä millä saisi pieniä yksityiskohtia tehtyä.)

Kukissa ja kerman päällä aika paljon disco hilettä, baby pink. Siinä on muuten sellainen tuote, jota ei edelleenkään saa yhdestäkään suomen kakkutarvike ym kaupoista, ainakaan minä en ole löytänyt.