Kakkuinspiraation ollessa jossain kadoksissa, (ei ole näkynyt pitkään aikaan meillä päin) on toisenlaiset käsityöt vallanneet mielen ja ajan.

Neulomisesta olen tykännyt jo vuosia, opiskeluaikana tuli tehtyä neulekoneella jonkin verran neuleita, mutta käsin neulomiseen tuli innostus myöhemmin. Kovin suuriin juttuihin ei vain taito ja kärsivällisyys ole riittänyt, ennemmin teen pientä ja nopeaa, eli pipoja, huiveja ym on tullut jonkin verran tehtyä.

Viime syksynä ihastuin Novitan Puro-lankoihin ja Novita-lehdessä oli paljon kauniita malleja langalle. Siitä alkoi piiiittkäää urakka... Silmänisku

En muista, aloitinko nämä neuleet jo viime vuoden puolella vai tammikuussa, mutta valmista tuli lopulta vasta nyt.  Helpot ja nopeat nämä oli tehdä, mutta lojuivat välillä pitkiäkin aikoja korissa ja puikoilla oli jotain muita töitä.

Vanhimman tytön liivin sain kuitenkin valmiiksi jo alkuvuodesta, mutta nuoremman tytön tein nyt lopppuun.

Ja olen kyllä tyytyväinen lopputuloksiin, kuten myös neuleiden omistajat.

1290508341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ylemmän tein langasta, jonka värin nimi on Tundra ja alempi on Revontulet. Kumpikin tyttö valitsi värin itse ja kauniita on molemmat sävyt.

1290508288_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näistä sai kyllä rutkasti lisää luottamusta, että osaa vähän isompiakin juttuja tehdä. Pitsiosa tuotti välillä vaikeuksia, mutta ihmeen hyvin sen silti sain tehtyä.

Tälläkin hetkellä on muutama työ puikoilla, saa nähdä saanko niitä joskus tänne esille Hymy