Esikoinen mietti pitkään kakkunsa aihetta, välillä oli toiveena valmis kakkukuva, mutta sitten äidin pienellä "avustavalla vihjailulla" valitsi aiheeksi suloisen nallen, Tatty Teddyn Silmänisku

maaliskuu2011%20036_b.jpg

Pohja on 6 munan. Täytteenä vadelmahilloa ja kermaa johon sekoitin rahkaa ja valkosuklaata ja sitten vielä jäisiä vadelmia vaahtoon upotettuna täyttövaiheessa.

maaliskuu2011%20034_b.jpg

Pinnalla ensin kerma ja sen päällä Fun Cakes:n vaahtokarkinmakuinen sokerimassa. Ja tämä massa ei todellakaan välitä kerman kosteudesta, pysyy aivan hyvänä kolmekin päivää (ja enemmänkin, taitaa kakku mennä huonoksi ennenkuin massa Silmänisku), ei edes alareunasta ala sulamaan.

Ja vaikka massa tuntuu todella kovalta tuossa kakun pinnalla, kun kakun ottaa jääkaapista, niin se on silti pehmeää ja helposti leikattavaa.

maaliskuu2011%20039_b.jpg

Kakun muodoksi valikoitui tyyny oikeastaan siksi, että googlella selatessa Tatty Teddyn kuvia, tuli sieltä vastaan tyynykakku, jossa kyseinen nalle istui ja se oli niin suloinen, että haluttiin tehdä sitten samantapainen.

Tässä vielä kynttilöiden kanssa.

maaliskuu2011%20065_b.jpg

Koristeen tein marsipaanin ja Fun Cakes:n sokerimassan sekoituksesta. Kuivui tosi nopsasti ja oli helppoa muovailla. Tää massa on saanut mut kyllä mukaansa, en muita massoja enää kovin mielelläni käytä, koska tällä ominaisuudet ja maku tuntuu olevan paljon muita parempia.

Maalatut ja palapelitekniikalla tehdyt kuvat/koristeet (esim Hello Kitty tässä kakussa) ovat ainut, johon en tätä massaa suosittele tämän hetkisten käyttökokemusteni perusteella, koska niidenhän pitää antaa kuivua jonkin aikaa (toiset antaa kuivua montakin päivää) ja tämä massa kuivuttuaan melko kovaksi, ei pehmiä kermankaan päällä, joten kakun leikkaaminen voi silloin olla aika vaikeaa.

Mutta tässä siis tuo nalle-koriste. Ei se ihan oikean näköinen ole, mutta kelpasi tyttärelle Hymy

maaliskuu2011%20042_b.jpg