Taas tulee viiveellä nämäkin kakut.

Ensin 1-vuotta täyttäneelle Nooralle mennyt kakku, jonka haluttiin olevan samanlainen kuin omalle tyttärelleni tekemä Tatty Teddy tyyny-kakku, mutta eri värisenä ja eri hahmolla.

Koristeen tähän kakkuun tekikin Nooran mummi/mamma,  ja tekikin hienon koristeen. Koriste esittää Nooran rakasta unilelua ja on kuulkaas ihan näköinen Hymy  Kakussa näyttäisi olevan kamalasti kuoppia, mutta ei ne siinä kyllä luonnossa tuolta näyttäneet, taisi kamera saada ne "paremmin" esiin...(seliseli Silmänisku)

 

Toinen kakku meni vähän vielä pienemmälle tytölle ristiäisiin. Tytön äiti oli tykästynyt aiemmin tekemiini ristiäiskakkuihin, joissa koristeena oli pieniä kukkia ja perhosia ja halusi samantyylisen kakun pyöreänä.

Toivottavasti kukkia ei tullut liikaa, kun meinasi mopo karata taas käsistä kun niitä laittelin ja peittelin minä muutamaa inhottavaa ryppyä ja epäkohtaa niillä Silmänisku

Molemmat kakut on päällystetty Leipurin putiikista tilatulla Fun Cakes:n sokeri/karkkimassalla.  Ja myös koristeet on samaa massaa. Tyynykakussa täytteenä mustikka-omenahillo ja diplomaattikreemi ja ristiäiskakussa vadelmahillo+pakastevadelmat ja diplomaattikreemi. Massan alla kermavaahto.