Keskimmäinen lapsista täytti eilen täydet 10 vuotta ja hänellä oli toivomuksena suklaakakku. Kermavaahtoa ei saanut olla, koska siitä hän ei pidä.

Koristeluun ehdotin 10 vaaleanpunaista ruusua ja siihen tyttökin suostui, joten näillä ehdoilla kakku syntyi Hymy

Pohja on 4 munan suklainen pohja, ohje löytyy täältä.  Täytteeksi ohuelti omenahilloa ja daim-moussea ( 4 dl kermaa, 200g maustamatonta tuorejuustoa, 3 ptk daim murskana, hieman sokeria)

Päällä ja reunoilla ganache (ohje löytyy samasta linkistä pohjan kanssa),  jonka tein fazerin sinisestä, siitä tulee niin hyvän makuista Silmänisku Reunojen pursotuksiin jäähdytin ganachen aivan kylmäksi pakkasessa ja vatkasin sitten vaahdoksi. Tuli aika tymäkkää vaahtoa, mutta hienosti sai pursotettua.

Ruusut tein vaniljanmakuisesta karkki/sokerimassasta ja ne olikin aika vaikeita pelkästään siitä massasta tehdä, yleensä olen laittanut marsipaania joukkoon, mutta nyt en halunnut ( en tykkää itse enää marsipaanin mausta, eikä lapsetkaan oikein) Myös lehdet on samaa massaa.

Kimalletta tyttö halusi paljon ja sivelin ruusujen terälehtiä hieman elintarvikeliimalla ja sitten ripottelin baby pink disco hilettä päälle. Tuli tosi bling-bling ruusuja, mutta eivät vaan kuvassa näy. Valmiiseen kakkuunkin suihkautin vielä helmiäissprayta.

On tullut tytär selvästi äitiinsä, kyllä suklaakakku on maailman parasta Pusu