Hip hei, rasti seinään, täältä tulee kakkuja!!! wink

Ensimmäisenä jo joulukuussa omalle pojalle tehty Angry birds-kakku.

Seuraavaksi taisi tammikuussa valmistua ihan perus kinuskikakku muutamalla talvisella koristeella. Muistaakseni tämän vei mies työpaikalleen syntymäpäivänä smileyMaaliskuun alussa olleet vanhimman tytön 12-vuotis synttärit osuivat sopivasti hiihtolomalle ja mummi ja pappakin olivat meillä silloin ja omalla porukalla tuhottiin tämä sankarin toiveesta tehty suklainen kakku. Suklainen pohja ja täytteenä valkosuklaamoussea vadelmilla, päällä ja reunoilla ganache.

Kaverisynttäreille tehtiin nyt maailmalla suosiossa oleva pöllö-aiheinen kakku. Googleen kun kirjoitti owl cake, niin johan tuli toinen toistaan upeampia pöllö-kakkuja. Sieltä yhdestä napattiin idea tähän versioon. Oli taas tosi kiva tehdä ja yllättävän helppo ja nopea! Suklaa spritsaukset vaan ei onnistunu... Tämäkin oli suklainen sisältä ja olipa tuo sokerimassakin kaakaonmakuista.
Ja vielä yksi pikkuinen kakku. 5-vuotta täyttäneelle Pepille meni  Peppi-kakku. Pää löi aiheen suhteen taas kerran tyhjää mutta googlen kuvahaku onneksi pelasti blush


Jossakin vaiheessa talvea olen tehnyt myös tämän appelsiinihyydykekakun, itseasiassa parikin kertaa jo, mutta kuva siitä ekasta. Tää on tosi hyvää,  mutta ohje on salainen wink Sen voin kertoa, että käytin oikeaa appelsiinia, en mitään tuoremehuja ja tuli kyllä paljon parempaa näin. Kiillekin on itsepuristettua appelsiinimehua.