Sunnuntaita siis vietetään tietokoneella istuen ja opetellen blogin pitoa. Aikaa menee, kun yrittää jotakin tehdä ja saa monta kertaa lukea ohjeita. Mutta kaipa se tästä pikkuhiljaa. Esikoisen 7-vuotis synttärit on nyt saatu päätökseen. Kaksi viikonloppua siinä taas meni, että kaikki kutsuttavat pääsivät käymään. Ja Kahdella kakullakin selvittiin. Tai puhuimpas liian aikaisin. Ainakin yksi vieras on vielä jossakin vaiheessa tulossa ja silloin pitää vielä tehdä kakku.
Viime viikonloppun juhliin tehtiin Elina-keiju-barbi-kakku (heh, mikä sana...). Oli ensimmäinen tekemäni barbiekakku. Tein kuivakkuvuokaan 4 munan pohjan ja vielä lisäksi kääretorttulevyn, jolla lisäsin vielä korkeutta hameeseen. Sisällä on mustikkamoussea, jonka ohjeen nappasin hellapoliisilta.
Ja valkosuklaamoussea, jonka ohjeen puolestaan löysin ullanunelmasta.
Pursotukset on sokericremeä ja muutama pikeerikukka koristeena.


443974.jpg

Kakussa on siis Fairytopia-elokuvan Elina-keiju. Piti laittaa siivetkin mukaan, mutta ne oli niin suuret, että olisivat ottaneet kakkuun kiinni. Selässä näkyy vain ne siipien kiinnikkeet.


443505.jpgTänä viikonloppuna oli synttärisankarin toivomuksesta kissa-kakku. Tai no, nallelta se kyllä enemmän näyttää, kun jäi korvat liian pyöreiksi. Kakussa samat täytteet, kuin barbiekakussa ja kuorrutekin samaista sokericremeä. Silmät ja suu hopeatoffeesta ja marsipaanikukka.

443305.jpg