Tänään löytyi taas postilaatikosta sellainen paketti, että piti oikein kiiruhtaa takaisin sisälle ja jo matkalla vähän availla pakettia :) Tunsin itseni melkein pikkulapseksi, kun avasin pakettia kauhealla tohinalla, poika sanoikin minulle, että oletko äiti saanut synttärilahjan :)

Ja tällaisia ihanuuksia löytyi paketistani tällä kertaa:

1073288.jpg

Marianne-crushia (jota mielelläni tungen vähän joka paikkaan),
salmiakkitäytesuklaata, (jonka tällä kertaa söi meidän talouden suurempi salmiakin ystävä, eli mies, sain minäkin maistaa...)
ja vielä ehkä kaikista mieluisin yllätys, eli kondiittorisokeria!!!
En ole kyseistä tuotetta vielä koskaan testannut, mutta mielenkiinto on kyllä alkanut yhä enemmän heräämään, kun olen nähnyt muutamissa blogeissa kuinka hienoja juttuja sillä saa tehtyä. Sitä pitää ehdottomasti päästä testaamaan aivan lähiaikoina :)  Niin, ja olihan paketissa tietysti myös kaunis kortti, joten:

KIITOS SLY!

On ollut tässä taas leipomukset vähän tauolla, viime viikko oli kovin kiireinen ja viikonloppunakin ohjelmaa joka päivä. Ja innostuksen puuttumiseen on osaltaan myös vaikuttanut jo kolme viikkoa kestänyt yskä ja siihen päälle vielä iskenyt flunssa joka tänään "paljastui" poskiontelotulehdukseksi, niin ei ole kyllä pahemmin huvittanut keittiössä hääriä. Mutta nyt olen saanut lääkkeet tautien poishäätämiseen, joten toivottavasti olotila alkaa tästä kohentua.
Ja tosiaan, ensi viikon torstaina alkaa lopultakin ne odottamani leipuri-kondiittorin opinnot, tosin tämän vuoden opinnot jäävät ihan muutamaan päivään. Mutta tammikuussa sitten ilmeisesti oikein kunnolla aletaan hommiin :)

Näissä tunnelmissa, Mukavaa viikkoa kaikille!!!