1462879.jpg

Lopultakin ehdin laittaa viikon aikana tehtyjä juttuja tänne...nyt tulee sitten kerralla enemmän "tavaraa"...

7-vuotiaalle Roosalle tein toiveesta Bratz-kakun. Ehdotin kerroskakkua, koska vieraita oli tulossa paljon... no, tästä riittää kakkua kyllä aika monelle... tuli vielä vähän isompi, kuin alunperin suunnittelin... :)

Alimmaisessa kakussa on kaksi kääretorttulevyä joiden välissä ihan huippuhyvää (siis minun mielestäni) omena-appelsiinihilloa (ostin sitä koululta, ei saa tietääkseni tavallisista kaupoista) ja kermavaahtoa (flora vispi). Tähtikakku on paistettu vesililja-reunavuolla joka toimi hyvin kakkuvuokanakin. Siinä on välissä vadelmahilloa ja vähän säilykemandariineja murskattuna joukkoon ja kermavaahtoa.
Molemmissa kakuissa on päällä marsipaania ja koristeet on kaikki marsipaania. Bratzin kuvan maalasin ensin valkoiselle marsipaanille ja leikkasin ääriviivoja pitkin irti. Vähän tuli turhan suuret silmät tytölle, muuten olen tyytyväinen.
Enemmän piti tehdä vielä "brätsimäisiä" juttuja koristeeksi, mutta oli sen verran kiireinen loppuviikko leivonnan suhteen etten ehtinyt niin paljon, kuin olisin halunnut. Onneksi silikonimuotilla saa nopeasti kauniita kukkia tehtyä :)

1462885.jpg

1462882.jpg