=D =D =D =D =D =D

Miehen veljelle tuli joulupäivänä 40 vuotta mittariin ja juhlia vietettiin lauantaina. Jo syksyllä sain päähäni, että hänelle pitää tehdä "boobs"-kakku, joita olen muutamassa blogissa nähnyt...

Tapani mukaan jätin kakun teon todella viime tippaan ja kiire olikin melkoinen kakkua tehdessä, ja melko monta mokaa sattui tulemaan, mutta onnistuin ne kuitenkin marsipaanilla peittämään. (Sillä seurauksella, että joissakin kohdissa kakkua oli 3-4 kerrosta marsipaania... ) Mutta lopputulokseen olin silti itsekin ihan tyytyväinen, ja ainakin tätä oli hauska tehdä... lapset tosin vähän ihmettelivät, että miksi ihmeessä äiti tuollaista kakkua tekee... :)

Kakku on tehty kahdesta eri kääretorttulevystä. Ensimmäisen leikkasin kahtia ja laitoin väliin vadelmahilloa ja mariannemurskalla maustettua flora vispiä. Toisesta levystä otin pyöreällä muotilla paloja, joilla vuorasin kaksi pientä jälkiruokakulhoa, väliin laitoin niissäkin ohuelti hilloa ja kermaa. Kerroksia laitoin niin monta, että kuppi tuli tuli täyteen. Annoin hetken aikaa tekeytyä/muotoutua jääkaapissa ja sitten laitoin "implantit" paikoilleen. Päälle ohuelti flora vispivaahtoa ja sitten marsipaanit.

Juhlissa kakku herätti mukavasti hilpeyttä ja miehille tuli ihmeen kiire, kun kutsu kahvipöytään kävi...

1170843.jpg

1170845.jpg

Ihan en vielä ainakaan voi plastiikkakirurgiksi ryhtyä; Vaikka kupit oli samanlaiset, niin implanteista tuli kuitenkin vähän eri kokoiset, mutta onpahan aidomman näköiset... :)

10 vuoden päästä pitää kuulemma olla sitten jo riippuvammat rinnat... :)