Kun ei kakkuja ole nyt laittaa, niin laitanpa taas muita näpräilyjä Hymy

Olin taas mukana kansalaisopiston järjestämällä hopekorukurssilla, ja tällaiset korut sain tällä kertaa aikaiseksi tehtyä.

1304574279_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaulaketju on nimeltään Piina ja siltä se aluksi tuntuikin, ennenkuin todella oppi tekniikan, miten sitä tehdään. Mutta sitten valmistui vauhdilla, kun alkuun pääsi.

Ranneketju on nimeltään Ruori. Se oli aika helppoa punoa.

Ihan uutena juttuna tein ekaa kertaa leveän sormuksen, johon vasaralla taoin pientä pintakuviointia. Sitä oli myös todella kiva tehdä, vaikka aluksi tuntui ettei siitä epämääräisen muotoisesta levyrenkaasta voi tulla kaunista Silmänisku

Ja tässä vielä pari samanlaista ketjua, tehty vain eri paksuisesta hopeasta ja erikokoisilla lenkeillä. Nimeltään ketju on käärme-/lituskaketju. Paksumman olen tehnyt jo aiemmin, kapeamman tein nyt loppuun, olin senkin aloittanut jo aiemmin. Nämä tein perheen miehille Hymy

1304575790_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näitä on todella mukava tehdä, ainut huono puoli on, että hopean hinta on tuplaantunut nyt ihan muutamassa vuodessa, eli hintaa koruille helposti tulee. Mutta maksaisivat ne kyllä kaupasta ostettuinakin ja nyt niissä on vielä enemmän arvoa, kun ne on itse tehnyt.

Vielä olisi vaikka kuinka upeita ketju ym malleja, joita haluaisi päästä tekemään Hymy