Sain tehdä serkkuni naapuriin  Miisa-tytön 5-vuotis syntymäpäiville täytekakun, voileipäkakun ja pipareita. Pipareista en muistanut ottaa kuvia, mutta tein ne samalla muroleipien ohjeella, joka täältä blogista löytyykin.
Täytekakun suhteen sain aika vapaat kädet ja se meinasikin ensin olla vähän hankalaa, kun en millään meinannut keksiä aihetta. Sen verran oli sovittu, että maalaan kakun päälle jonkun kuvan. Täytteitäkin mietin pitkään ja lopulta laitoin aika perinteiset mansikkaa ja banaania ja kermavaahtoa, johon lisäsin vähän rahkaa ja maustoin Marianne-murskalla. Toiseen väliin laitoin edellisten lisäksi vielä säilykepäärynän palasia. Toivottavasti kakku maistui vieraille, se on aina vähän jännää, kun ei itse pääse tuotostaan maistelemaan ja selittelemään "vikoja" :)
Tällaiseen kuvaan sitten lopulta päädyin:

869555.jpg

Tässä lähikuvaa.
869552.jpg

Tässä maalaus ennen kakkuun laittoa. Tomuväreillä laitoin vähän vihreää väriä kukkakimpun kohdalle, jottei valkoinen pohja paistaisi niin paljon läpi.

869551.jpg

Voisin selitellä tästäkin taas tapani mukaan vaikka mitä, mutta tyydyn toteamaan, että maalaukseen olen tyytyväinen, mutta sijoitus kakun päälle epäonnistui ja siksi siitä tuli vähän toispuoleinen... Ja pohjankin olisi voinut vähän sävyttää jollakin värillä... :)