Meidän Lauri siis vietti synttäreitään viikonloppuna ja jo aikaa sitten kertoi toiveensa/vaatimuksensa kakun suhteen. Kakun piti olla maatila-aiheinen, lumimaisema, kaksi traktoria, rekka ja possu, joka kurkkii lumikasasta...  Oli siinä toiveita yhteen kakkuunSilmänisku

Kaverisynttäreillekin Lauri halusi kakun ja koska siitä tehtiin pienempi, laitettiin siihen vain yksi traktori:

joulukuu2009%20179_b.jpg

"Lunta" kakussa on ainakin riittävästi Hymy

Tämän kakun kasasin nopeasti kääretorttulevystä, josta leikkasin kolme ympyrää. Väliin laitoin lettuhilloa ja flora vispiä. Tie hiekoitettiin wiener nougat murskeella.

Varsinaiseen juhlakakkuun ei taas valitettavasti ollut kovin paljon aikaa panostaa, kun kaikki hommat oli tyypillisesti kesken, mutta poika itse oli kakkuunsa erittäin tyytyväinen, joka lienee se tärkein seikka. Ja kuvaa en muistanut ottaa kuin vasta kynttilöiden kanssa:

joulukuu2009%20244_b.jpg

Kakku on 4 munan ja halk 24 cm. Välissä itsetehtyjä hilloja; omenaa ja mansikkaa sekä floravispi vaahtoa, jonka joukkoon lisäsin ja sekoitin kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia. Koristeet marsipaania.

joulukuu2009%20248_b.jpg

Possu kurkkii hangesta traktori- ja rekkarallia Hymy

**********

Jouduin säätelemään blogin taustaväriä, kun se kaunis tähtitaivas oli hävinnyt, enkä osaa/ehdi sitä uudestaan sinne laittaa/etsiä. Nyt on vaan yksivärinen tausta.

Ja mulla selaimena on aina Firefox, joten säädöt tehty sen kanssa ja explorer:lla näyttää vähän eri näköiseltä.