Mm. Vilijaanalla ja Hannan keittiön Hannalla oli blogissaan kuvia heidän omasta keittiöstään. Minusta oli tosi hauska katsella niitä kuvia, joten otimpa minäkin sitten kuvia omasta keittiöstä. Ja oli ihan hyvä aikakin ottaa kuvia, kun viikonlopun synttäreitä varten tuli juuri kaikki ylimääräinen roina siivottua sieltä pois, oli siis suht koht siistissä kunnossakin keittiö vielä :)  (toki pientä siistimistä ja järjestelemistä piti suorittaa...)

Ensimmäinen kuva on olohuoneesta päin otettu.
Kulmaan sijoitettu hella oli yksi toiveistani, kun keittiötä alettiin suunnitella.

1854521.jpg


Tämä taas on otettu astianpesukoneen edestä olohuoneeseen päin.

1854533.jpg

Ja tämäkin olohuoneesta päin. Ns. baaritiski on ollut mun haaveeni ihan nuoresta asti ja kahdeksan vuotta sitten kun keittiötä tehtiin, puhkaistiin seinä olohuoneeseen jotta se siihen saatiin. Työtilaa on aika reilusti, mutta silti se aina loppuu kesken, liikuteltavasta saarrekkeesta haaveilen...

1854548.jpg

Puuhella on talvella ehdoton lämmittäjä. Näin kesällä siinä tulee säilytettyä esim salkkua jossa on kaikki marsipaani muotit ym välineet. Nyt viikonloppuna siinä oli katettuna ne synttäritarjoilut. Sen yläpuolella roikkuu kaikki Wiltonin vuokani, kaappeihin ne eivät mahtuisikaan.

1854549.jpg

Jääkaappi-pakastimen ja puuhellan välistä on kulku eteiseen. Ja baaritiskin kulma näkyy alakulmassa oikealla.

1854623.jpg


Tämä on otettu eteisen ovelta keittiöön päin. Salama ei suostunut toimimaan, joten tuli kovin pimeä kuva.

1854551.jpg

Kaappejakin oli esitelty... tämä on ainut kaappi, joka sallii esittelyn päivänvalossa... :)
Häälahjalistamme ( 9 vuotta sitten) oli Pentikillä ja saimmekin melkein koko Omena-sarjan. Kahvikuppeja pitäisi kyllä alkaa hankkia lisää, kun meinaa se tusina olla liian vähän kun on juhlia.

1854555.jpg

Laittaakapa te muutkin blokkaajat keittiöitänne näytille :)