Heinäkuun puolivälin paikkeille tuli taas viime vuoden tapaan oikein kakkusuma, mutta ihmeesti siitä taas selvittiin, vaikka hirveä helle aiheuttikin ylimääräisiä paineita. Jääkaappi kun ei oikein meinannut pysyä tarpeeksi kylmänä ja meinasi sen tilakin kesken loppua... onneksi sain järjestettyä osan kakuista haettavaksi jo perjantaina. (Edellisen postauksen vaaleanpunaiset rippikakut tein siis samana vkonloppuna näiden kakkujen kanssa.)

Mansikkakakkuja tein taas neljä, mutta kuva vain yhdestä, kun en viitsinyt juuri tuon helteen takia kaikkia raahata jääkaapista vain kuvaamista varten. Samanlaisia olivat kaikki.

hein%C3%A4kuuB2010%20013_b.jpg

 

Emilia ja Kia viettivät yhteissynttäreitään ja samaan kakkuun yhdistettiin molempien toiveet, eli Emilia halusi Pasila-tv-sarjasta tutun hahmon ja Kia on prinsessa-iässä. Kirjavuoalla tein pohjan, koska siihen sai kummallekin kätevästi oman sivun Hymy Marsipaani ei ollut heidän toivelistallaan, joten sitä haluttiin mahdollisimman vähän.

Kukat ja nimet on sokerimassaa ja osin marsipaania. Nimet meni aika vinksaalleen, niitä kun ei kermanpäällä enää siirrellä...

Täytteenä tuoretta mansikkaa hillon päälle silputtuna ja diplomaattikreemiä.

hein%C3%A4kuuB2010%20028_b.jpg

 

Naapurin Ronja vietti 9-vuotis juhliaan ja kakkuun haluttiin hänen oma Eki-poninsa. Kuvan perusteella yritin saada Ekin värit kohdilleen. Oman tyttären mielestä siitä tuli kuulemma enemmän hevosen näköinen, kuin pienen ponin...

Täytteenä tuoreita mansikoita ja diplomaattikreemiä.

hein%C3%A4kuuB2010%20053_b.jpg