1418240.jpg


Sain mieluisan kakkutilauksen tehdä pienelle Sisu-pojalle synttärikakuksi Make-rekka. Alkuidea pojan äidillä oli ihan oikean näköinen Sisu-rekan nuppi, mutta sitten keksikin yhdistää Make-rekan aiheeseen jolloin siitä saatiin ehkä paremmin yksivuotiaalle sopiva kakku. Ja Sisun nimi piti tietysti kakkuun saada. Lopputulokseen sain vapaat kädet...
 (Niin, ja siis kaikki kakkutilaukset on tietysti mieluisia, mutta Autot-elokuvan suurena "fanina" kaikki siihen liittyvä on extra-kivaa...)
Paistoin kolme pitkänmallista kakkupohjaa ja niistä muotoilin kakun. Onnistui ihan hyvin, mutta (aina löytyy paranneltavaa...) rekan nupista tuli aivan liian iso tuohon puoliperävaunuun nähden. Nupin pitäisi olla matalampi ja kapeampi, kuin perävaunun. Minulla oli jopa "aito" Make-rekka vieressä mallina, mutta en sitten tajunnut korkeuseroa tarpeeksi aikaisin.
Kakun väleissä on mustikkamousse ja valkosuklaarahkamousse, joiden ohjeet löytyvät jo täältä blogista, joten en niitä enää tähän kirjoita. Marsipaanin alle laitoin sokericremen, mikä oli muuten tosi hankala levittää tuollaisen veitsellä muotoillun pehmeän kakkupohjan päälle.
Koristelu on kaikki marsipaania. Tuon Liberon laitoin rekkaan siksi, koska minusta se sopi 1-vuotiaalle pojalle paremmin "sponsoriksi" kuin alkuperäisessä rekassa oleva ruostesuoja-mainos... :)

1418136.jpg
1418140.jpg

Tässä näkyy käyttämäni malli myös kuvassa :) Ja lippiksen lipan alla on vielä tuet.

1418129.jpg