2 vuotiaalle Reettalle haluttiin Nalle Puh-aiheinen kakku. Muuten sainkin vapaat kädet. Ja kun Pia oli tehnyt niin ihanan Tikru-kakun, niin halusin vähän taas matkia Silmänisku ja tehdä jotain kokonaan marsipaanista. Yleensä olen aina tunkemassa sitä kermavaahtoa reunoihin.

Pohja on 6 munan ja paistettu mun ehdottomasti lemparivuoassani, eli Wiltonin kukka-vuoassa. Välistä löytyy mustikka-ja vadelmahillot + diplomaattikreemi. (Melkein aina laitan lasten kakkuihin hillo+kermavaahto/diplomaattikreemit, koska tämä "perus paketti" tuntuu lapsille parhaiten maistuvan.)

"Vahingosta" viisastuneena (leopardi-kakku ym) laitoin marsipaanin alle nyt sokerikreemin, jonka maustoin sitruunajauheella (kotigastronomin mauste). Yritin saada siihen vähän raikkaampaa makua...  Päällä kaupan valmis vihreä marsipaani, jossa pikkuinen pala valkoista marsipaania joukossa. Kukat myös marsipaania ja ruoho värjättyä sokerikreemiä.

Kuvan maalasin sokerimassalle, vajaassa 10 minuutissa... Olin muovaillut sokerimassasta ensin Nalle Puh-hahmon, mutta omien lasten ja omankin "tuomion" jälkeen en ollutkaan siihen tyytyväinen, niin piti äkkiä saada uusi Nalle tehtyä ja maalaamalla se onnistui nopeasti. Leikkasin kuvan irti ääriviivoja pitkin ja laitoin marsipaanin päälle. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen, marsipaani asettui tänään hyvin ja muutenkin tuli sellainen kakku kuin suunnittelin. Toivottavasti kakku oli mieleinen myös tilaajalle... Kimalteet unohtui kokonaan, mutta eipä taida ne Nalle Puhiin kuuluakaan Hymy

Ja vielä vähän eri suunnilta: